Reisgidsen genieten sinds jaar en dag een mooie populariteit. Zelfs na de komst van het internet blijven reisgidsen eigenlijk bijzonder goed verkopen en dat heeft ongetwijfeld alles te maken met het feit dat mensen graag zoveel mogelijk informatie bij zich hebben tijdens hun vakantie, maar dan wel zonder dat het stoort. Een groot en dik boek zult u bijvoorbeeld niet snel meenemen op reis. Door de jaren heen zijn er verschillende reisgidsen verschenen die de Franse Côte d’Azur en uiteraard ook Antibes bespreken. Onderstaande reisgidsen zijn uitgekozen op basis van hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Indien u graag een reisgids over Antibes en / of de Côte d’Azur in het algemeen wenst aan te kopen zijn onderstaande reisgidsen dan ook zeker en vast de moeite waard.Capitool reisgids Provence en Cote d’Azur

De Capitool reisgids (Hardcover) Provence en Cote d’Azur is ongetwijfeld één van de populairste reisgidsen over de Cote d’Azur. Wanneer u deze reisgids aankoopt krijgt u niet alleen een glashelder beeld van de mogelijkheden van de Franse Azurenkust, men laat u ook nog eens kennismaken met de Provence, die andere populaire regio in het zuiden van Frankrijk. Net zoals eigenlijk altijd het geval is kunt u ook bij deze Capitool reisgids opnieuw genieten van veel en vooral mooi beeldmateriaal welke u een goed idee geven van of de plaats of bezienswaardigheid in kwestie al dan niet de moeite waard is. De Capitool reisgids Provence en Cote d’Azur is daardoor een zeer complete (272 pagina’s) reisgids die u zeker en vast van dienst zal kunnen zijn tijdens uw vakantie aan de Franse Azurenkust.

E-book Provence en Cote d’Azur

Het E-book Provence en Cote d’Azur is geen gewone reisgids. Het E-book Provence en Cote d’Azur profileert zich als de reisgids “voor vrienden” en dat is goed te zien aan de opmaak er van. Op een leuke en speelse manier wordt de lezer duidelijk gemaakt wat de Provence en de Cote d’Azur allemaal te bieden hebben. We konden er tijdens het lezen niet van onderuit dat deze reisgids zich eigenlijk vooral richt op jongere mensen. Het is een leuke, aangename en fijne e-book, maar misschien niet voor alle reizigers even geschikt. Gaat u met een groep vrienden op vakantie naar één van de bovenvermelde regio’s, dan is deze e-book misschien net wel wat u zoekt.

ANWB Extra Cote d’Azur (paperback)

De ANWB Extra Cote d’Azur is een leuke, compacte reisgids met een schat aan informatie. Deze kleine reisgidsen staan er om bekend alles op een zo overzichtelijke en kort mogelijke manier te vertellen aan de lezer en dat werpt ongetwijfeld zijn vruchten af. Wanneer u op stap gaat is deze compacte reisgids van ANWB zeer eenvoudig mee te nemen en het beste van alles is dat u meteen ook over een leuke en handige kaart beschikt! De lage kostprijs in combinatie met de uitgebreide informatie die de ANWB Extra Cote d’Azur u te bieden heeft zorgt er voor dat dit absoluut een aanrader is voor iedereen die Antibes en / of de Cote d’Azur wenst te bezoeken.

ANWB Extra Cote d’Azur (Ebook)

ANWB Navigator Provence Cote d’Azur

De reisgids ANWB Navigator Provence Cote d’Azur is een ideaal hulpmiddel voor reizigers die nog niet precies weten wat ze allemaal precies willen ontdekken in de Provence en de Cote d’Azur. Alle belangrijke bezienswaardigheden zijn in deze reisgids opgenomen, maar dat niet alleen. De ANWB Navigator Provence Cote d’Azur geeft u immers ook interessante tips over autoroutes en mooie wandelingen. Verder geeft ze u ook graag aan waar de mooiste winkels zijn en zorgt men er voor dat u heerlijk culinair kunt genieten in één van de vele lekkere restaurants die er in deze buurt terug te vinden zijn. Hoe dan ook, wanneer u het maximale uit uw vakantie in Antibes wenst te halen, dan is een beroep doen op de reisgids ANWB Navigator Provence Cote d’Azur zeker en vast interessant.

De Groene Reisgids Cote d’Azur

De reisgidsen van Michelin zijn sinds jaar en dag een vaste waarde geworden voor reizigers die hun vakantiebestemming graag op voorhand reeds een beetje willen leren kennen. Niet alleen voor aanvang van uw vakantie, maar ook tijdens uw vakantie kunt u handig gebruikmaken van de informatie die in deze reisgids is terug te vinden. De Groene Reisgids Cote d’Azur laat u kennismaken met de verschillende steden aan de Cote d’Azur, maar ook met de bezienswaardigheden, de beste restaurants en winkels en ga zo maar door. Verder neemt deze reisgids u ook mee in het verleden en laat het u kennismaken met de geschiedenis van deze boeiende en zonnige regio. Het staat vast, wanneer u een vakantie doorbrengt aan de Cote d’Azur is deze reisgids eigenlijk een absolute must.

Lonely Planet Provence & the Côte d’Azur (paperback)

Uiteraard mag de Lonely Planet Provence & the Côte d’Azur in dit lijstje niet ontbreken. De Lonely Planet reisgidsen staan er om bekend uiterst geschikt te zijn voor iedereen die graag op een avontuurlijke wijze zijn of haar vakantie doorbrengt. Boekt u geen vakantie aan de Côte d’Azur om er gewoon te genieten van de vele mooie stranden, maar wilt u echt de verschillende steden en bezienswaardigheden ontdekken, dan is deze reisgids zeker en vast een aanrader. Let wel, net als de andere Lonely Planet reisgidsen is ook de Lonely Planet Provence & the Côte d’Azur uitsluitend in het engels verkrijgbaar.

Lonely Planet Provence & the Côte d’Azur (Ebook)

Trotter Cote d’Azur

Spreekt de Lonely Planet reisgids u wel aan, maar is uw kennis van de engelse taal te beperkt? In dat geval kunt u er ook altijd voor kiezen om gebruik te maken van de mogelijkheden van de Trotter Cote d’Azur reisgids. Trotter doet eigenlijk min of meer hetzelfde als de reisgidsen van Lonely Planet, maar dan wel in het Nederlands. Avontuurlijke reizigers zullen dus ongetwijfeld eveneens zeer goed uit de voeten kunnen met deze reisgids. De reisgids bevat besprekingen van bezienswaardigheden, restaurants en ga zo maar door. Het mag duidelijk zijn dat ook deze Trotter Cote d’Azur reisgids u op een efficiënte manier laat kennismaken met de vele mogelijkheden die de Cote d’Azur te bieden heeft.

100% Provence & Côte d’Azur + CD-ROM & gratis APP

De reisgids 100% Provence & Côte d’Azur brengt je werkelijk naar alle plaatsen in de twee belangrijke regio’s in het zuiden van Frankrijk. Wilt u graag Avignon bezoeken met haar prachtig Pauselijk Paleis of wat dacht u van de bekende en populaire cultuurstad Aix-en-Provence? Heeft u het meer begrepen op de Camargue streek met haar wilde paarden? Eender welke plaats u wenst aan te doen en eender naar welke bezienswaardigheid u ook op zoek bent, we zijn er van overtuigd dat u er alle informatie kunt terugvinden in deze 100% Provence & Côte d’Azur + CD-ROM. In de laatste versie is ook een gratis 100% APP beschikbaar om alles ook op je smartphone (iPhone en Android) te kunnen volgen.