Antibes is ongetwijfeld één van de meest mondaine plaatsen van Frankrijk. Het heeft deze status vooral te danken aan haar ligging, maar ook aan haar fantastische haven met ’s werelds duurste jachten en natuurlijk ook aan de fantastische toeristische infrastructuur. Niet alleen vinden we in Antibes en omgeving tal van prachtige villa’s terug van bekende en rijke mensen, ook wie er gewoon op vakantie wil gaan in een hotel heeft keuze te over. In Antibes en omgeving zijn naast de standaard hotels ook verschillende prachtige en bijzonder luxueuze hotels met alles erop en eraan terug te vinden. We laten u op deze pagina graag kennismaken met de mooiste en beste hotels op vlak van prijs & kwaliteit in Antibes.Beachcomber French Riviera ****

Alles over Hotel Beachcomber French Riviera Spa & Resort vind je op Antibes.be

Hotel Beachcomber French Riviera, Resort & Spa, telt vier sterren en ligt een 8 kilometer buiten Antibes in het plaatsje Biot. Het beschikt over twee zwembaden waarin het heerlijk vertoeven is voor de gasten. Vervelen doet u zich hier sowieso nooit. Buiten de fantastische Spa & Resort, is er ook een heuse tennisacademie terug te vinden met 37 banen waar u ook een balletje kunt slaan. Alsook één van de mooiste golf practices in de regio. Het hotel beschikt over in totaal 155 kamers die beschikken over een zeer eigentijdse inrichting en zijn voorzien van alle comfort. Alle kamers in het Hotel Beachcomber French Riviera, Resort & Spa beschikken daarbij over een telefoon en minibar en er kan geheel gratis gebruik gemaakt worden van een draadloze internetverbinding. Ontdek snel meer over het Hotel Beachcomber French Riviera!

» Bekijk het hotel Beachcomber French Riviera bij Booking

Hotel Baie Des Anges Thalazur ****

Een fijn hotel in Antibes? Kijk bij hotel Baie des angel Thalazur in Antibes.

In het mooie 4 sterrenhotel Baie Des Anges Thalazur zit u in de heuvels, op circa 1,5 kilometer van het strand en een 4 kilometer van het oude Antibes met zijn winkeltjes en restaurantjes. U kijkt vanuit uw kamer uit op de ‘Baie des Anges’ en het hotel staat garant voor een verblijf waarin ontspanning en de geneugten welke de zee met zich meebrengt aanwezig zijn. Openlucht- en overdekte zwembaden, een uitstekend restaurant en een ruime keuze aan (betaalde) schoonheidsbehandelingen. Gratis wifi inbegrepen. Wilt u dus een verblijf in Antibes combineren met een goede hotelovernachting, dan is hotel Baie Des Anges Thalazur een zeer goede optie.

» Bekijk het hotel Baie Des Anges Thalazur bij TUI

Lees en deel ervaringen met hotels in Antibes

Vooraleer een hotel in Antibes te boeken wordt het aangeraden om steeds rekening te houden met de ervaringen die gasten reeds hebben geplaatst over het hotel in kwestie. Op basis van die ervaringen kunt u bepalen of het hotel Antibes van uw keuze al dan niet zal voldoen aan uw verwachtingen. Wanneer u ervaring heeft met een specifiek hotel kunt u op websites als Zoover eveneens steeds een ervaring acherlaten. Op deze manier kunt ook u helpen om potentiële gasten van het hotel te informeren over de voor- en nadelen van de accommodatie in kwestie.