We vertellen u niets nieuws wanneer we zeggen dat de regio van de Franse Rivièra alles behalve goedkoop is. Omdat deze prachtige regio toch erg veel vakantiegangers aanspreekt kan het interessant zijn om te weten dat u niet perse veel geld moet uitgeven om hier een vakantie te kunnen beleven, in tegendeel. Er zijn in de directe omgeving van Antibes immers ook een aantal campings terug te vinden die u van de mogelijkheid voorzien om er te verblijven tegen een zeer interessante kostprijs. Daarnaast zijn deze campings steeds zeer centraal gelegen waardoor u zeer eenvoudig een uitstap naar de omgeving kunt maken. Bent u met andere woorden op zoek naar een interessante en tevens voordelige manier om een verblijf te boeken in de directe omgeving van Antibes? Dan is een verblijf op één van onderstaande campings boeken voor u ongetwijfeld een interessante keuze!Camping Antipolis ****

Op zoek naar campings op Antibe? Bekijk camping Antipolis

Camping Antipolis is terug te vinden ten noorden van het Zuid-Franse Antibes. De camping biedt haar gasten verschillende stacaravans die beschikken over twee slaapkamers. Verschillende stacaravans beschikken eveneens over een terras met een tafel en stoelen. De accommodaties op deze camping beschikken stuk voor stuk over een eigen kitchenette waardoor u over de mogelijkheid beschikt om zelf uw maaltijden klaar te maken. Op het domein zijn naast de accommodaties ook een miniclub terug te vinden alsook een sfeervolle bar en een restaurant waar u een hapje kunt gaan eten. Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht. Camping Antipolis beschikt dan ook over een zeer grote speeltuin alsook diverse tennisbanen.

» Bekijk de Camping Antipolis bij Neckermann

Camping du Pylône **

Op zoek naar campings op Antibes? Bekijk camping du Pylone

Camping du Pylône is een camping met Vlaamse eigenaars die door de jaren heen een zekere populariteit heeft opgebouwd. Deze 2-sterrencamping kent een grootte van zo’n 10 ha en beschikt over een riant openluchtzwembad. Deze camping is terug te vinden op een afstand van zo’n 4 kilometer van zowel het centrum als de zandstranden van Antibes. Er zijn verschillende stacaravans terug te vinden die steeds geschikt zijn voor een bezetting tot maximum 6 personen. In totaal zijn er hier 650 plaatsen terug te vinden. Verder kunt u hier gratis genieten van verschillende sporten waaronder tafeltennis, volleybal en voetbal. De camping beschikt tot slot over een draadloze internetverbinding en er is een kleine supermarkt.

» Bekijk de Camping du Pylône bij Neckermann
» Bekijk de Camping du Pylône bij Thomas Cook
» Bekijk de Camping du Pylône bij Sunweb

Camping Les Frênes

Op zoek naar campings op Antibes? Bekijk camping Les Frenes

Wanneer je op zoek bent naar een voordelige manier om een vakantie door te brengen in de directe omgeving van Antibes, dan is de Camping Les Frênes ongetwijfeld iets voor u. Deze camping is centraal gelegen aan de Franse Rivièra. De ligging zorgt er voor dat u van hieruit prachtige uitstappen kunt ondernemen en dat terwijl u op het einde van de dag thuis komt in de gezellige sfeer die deze camping te bieden heeft. Camping Les Frênes is gelegen op een afstand van ongeveer 600 meter van het zandstrand. Daarnaast is er hier een openluchtzwembad terug te vinden waar u tijdens de warmste dagen van het jaar maar wat graag verkoeling in zult zoeken. Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel alles over deze Camping Les Frênes.

Bekijk de Camping Les Frênes bij Sunweb