Ieder jaar opnieuw boeken veel mensen een vakantie naar de Franse Azurenkust. Het havenplaatsje Antibes is door de jaren bijzonder populair geworden. De toeristische infrastructuur van dit mondaine plaatsje heeft dan ook een grote evolutie meegemaakt. Tegenwoordig kunt u er dan ook niet alleen een uitgebreid aanbod aan de mooiste en meest comfortabele hotels vinden, daarnaast zijn er ook nog een groot aantal appartementen waarin u een fantastische vakantie kunt beleven. Bent u met andere woorden op zoek naar appartement in Antibes of de directe omgeving? Bekijk dan even de selectie die wij speciaal voor onze bezoekers hebben gemaakt. Alle appartementen op deze pagina zijn overigens te boeken bij bekende en populaire organisaties zoals TUI & Booking.com!Appartementen Residéal Antibes ****

Op zoek naar appartementen op Antibes? Bekijk appartement Resideal Antibes

De Appartementen Residéal Antibes zijn gelegen op ongeveer 500 meter van het centrum van Antibes. U kunt hier gebruikmaken van comfortabele appartementen op een afstand van ongeveer één kilometer van het strand. Het complex beschikt onder andere over een openluchtzwembad op het dak, maar er is er ook één in de tuin van het complex terug te vinden. In de directe omgeving van de appartementen is het mogelijk om een spelletje golf te spelen en te tennissen. Voor gezinnen met kinderen die verblijven in de Appartementen Residéal Antibes is er een speciaal kinderbad voorzien. Tot slot zijn er uiteraard een restaurant en een bar aanwezig waar je de lekkerste drankjes en het lekkerste eten in kan nuttigen.

» Bekijk de appartementen Residéal Antibes bij Booking

» Bekijk de Appartementen Residéal Antibes bij TUI

Pierre & Vacances Premium Port-Prestige ****

Op zoek naar appartementen op Antibes? Bekijk appartement Pierre vacances premium Port Prestige

De Appartementen Pierre & Vacances Premium Port-Prestige zijn bijzonder populair bij vakantiegangers die op een centrale locatie dichtbij Antibes willen verblijven. De appartementen zijn modern en comfortabel ingericht en bieden gasten alles wat ze maar nodig hebben. Het complex biedt haar gasten heel wat extra faciliteiten waaronder een wellness met diverse behandelingen. Tot slot is er eveneens een openluchtzwembad op het domein terug te vinden waar gratis ligzetels aan terug te vinden zijn. Ben je op zoek naar moderne, comfortabele en gunstig gelegen appartementen? Dan zijn de Appartementen Pierre & Vacances Premium Port-Prestige ongetwijfeld voor jou een interessante keuze!

» Bekijk de Pierre & Vacances Premium Port-Prestige bij Booking

Odalys City Antibes Olympe ***

Op zoek naar appartementen op Antibes? Bekijk appartement Odalys City Antibes Olympe

Odalys City Antibes Olympe biedt u de mogelijkheid om een vakantie door te brengen net buiten Antibes in een complex met appartementen die geschikt zijn voor maximum 6 personen (afhankelijk van het type appartement van uw keuze). Alle appartementen in de Odalys City Antibes Olympe zijn uiteraard voorzien van een kitchenette waardoor gasten die er verblijven steeds de mogelijkheid hebben om zelf hun maaltijd klaar te maken. Verder is het mogelijk om een parkeerplaats te boeken op het parkeerterrein en beschikken mensen met een huisdier over deze mogelijkheid om deze (tegen betaling) mee te nemen. Op zoek naar een appartement in de buurt van Antibes? Dan is Odalys City Antibes Olympe misschien wel wat u zoekt.

» Bekijk appartementen Odalys City Antibes Olympe bij Booking